joi, 30 august 2012

Horoscop Octombrie 2012 Sagetator

Horoscop Octombrie 2012 Sagetator

Te vei concentra atat de mult pe un anumit lucru, incat vei uita de celelalte. Incearca sa gasesti un echilibru. Cauta sa iei legatura cu un vechi prieten sau cu o ruda plecata din tara. Conversatia cu aceasta te va ajuta sa-ti recapeti buna dispozitie.

In luna octombrie iti poti asuma cateva riscuri financiare, insa bine calculate. In viitorul apropiat, vei vedea imbunatatirile. Daca te ingrijoreaza o relatie, renunta la ea si nu te mai uita inapoi. Este o perioada foarte buna pentru tine, pentru comunicare..

Horoscop Octombrie 2012 Scorpion


Horoscop Octombrie 2012 Scorpion

In luna octombrie, nu lua nicio decizie, fara sa te gandesti foarte bine inainte. Amanuntele sunt cele care iti pot strica luna. Se pare ca o ruda apropiata te-a dezamagit. Spune-i ceva, daca simti ca trebuie, dar nu judeca pe nimeni.

Ai grija la ceea ce spui, atunci cand esti in preajma celor tineri. Nu te juca cu banii acum, contractele pe care le ai sunt un bun castigat, care trebuie mentinut. Gaseste-ti o zona de confort care sa-ti satisfaca nevoile actuale. Poate ca locuinta ta are nevoie de cateva imbunatatiri.

Horoscop Octombrie 2012 Balanta


Horoscop Octombrie 2012 Balanta

Fii atenta la bugetul pe care ti l-ai stabilit. Economiile tale vor incepe sa se clatine, dupa ce vei rezolva o problema de sanatate. in luna octombrie, emotiile tale vor fi extrem de puternice. Incearca sa stai intr-un mediu confortabil, pentru a evita un colaps.

Nu trebuie sa-ti fie rusine de ceea ce ai facut. Cere-ti scuze si mergi mai departe. Vorbeste din suflet, chiar si in situatiile profesionale cu care te confrunti. Sunt multe ganduri in mintea ta. Asterne-le pe hartie, pentru a te elibera de stres.

joi, 16 august 2012

Horoscop Octombrie 2012 Fecioara

Curajul de care vei da dovada intr-o situatie riscanta va fi rasplatit si apreciat de toata lumea. Gandeste-te sa faci ceva nou, la o noua directie profesionala. Cunoasterea unei limbi straine iti va deschide usile catre noi oportunitati. Incearca sa faci acest lucru studiind o ora pe zi.

Horoscop Octombrie 2012 Leu

Sa nu dai inapoi daca va trebui sa-ti ceri scuze. Altfel, resentimentele iti vor consuma toata energia. La sfarsitul lunii, fa ceva riscant, astfel incat sa-ti creasca nivelul adrenalinei. Daca te gandesti la un nou partener de afaceri, fa aceasta alegere cu intelepciune. Ai incredere in instinctele tale.

Horoscop Octombrie 2012 Rac

In viata sentimentala si financiara, norocul va fi de partea ta. Foloseste-l din plin, pentru a obtine diverse avantaje, profesionale in special. Pasiunea dintre tine si partenerul tau poate fi in scadere, lucru ce a inceput sa te doara. Ar fi bine sa nu mai amani si sa inchei aceasta relatie cat de repede se poate. O conversatie pe care o vei avea cu un cunoscut iti va schimba parerea despre un anumit lucru. Fii deschis(a) tuturor posibilitatilor.